Vragen? Neem contact met ons op! Ma. t/m vr. 08:30-17:00 Bel: 088 23 63 968
Waarom Drukwerkservice.nl
 • Alles in 1
 • Kwaliteitsdrukwerk
 • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
 • Betaal zoals u wilt

Verzending


Wat kost een port betaald logo?
Als u bij ons een direct mail besteld, dan zorgen wij ervoor dat het port betaald logo op de envelop of verpakking komt. U betaalt voor de zending maar door middel van het port betaald logo krijgt u een goedkoper tarief dan de postzegel.

Waar moet het port betaald logo komen?
Het port betaald logo dient rechtsboven op de enveloppe of kaart te komen. Indien u gebruik maakt van een adresdrager dient het logo rechtsboven op de adresdrager gedrukt te worden. Wanneer u dit niet in uw ontwerp heeft meegenomen zorgen wij dat dit alsnog toegevoegd wordt.

Waaraan moet een postzending voldoen?
Download onze aanleverspecificaties postzendingen (PDF) voor meer informatie over de specificaties waaraan een postzending moet voldoen.

Wat is partijenpost?
Partijenpost is een grotere postzending vanaf minimaal +/- 50 stuks. U frankeert uw post met het port betaald logo en de factuur wordt achteraf berekend. U dient wel een klant te zijn bij PostNL of Drukwerkservice.nl. Kijk voor meer informatie op http://www.postnl.nl/.

Kan ik partijenpost met spoed verzenden?
U kunt in ons bestelproces aangeven wanneer de mailing bezorgd dient te worden. Hier kunt u ook voor spoed kiezen. Let op! Wij vragen hier wel een Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag voor.

Kan ik met de 72-uurs service verzenden?
U kunt in ons bestelproces aangeven wanneer de mailing bezorgd dient te worden. Hier kunt u ook kiezen uit de 72-uurs service.

Kan ik het resterende drukwerk van de mailing thuis ontvangen?
Als u resterend drukwerk heeft kunt u na het uploaden van uw adressenbestand kiezen wat u met het resterende drukwerk wilt doen. Kiest u de optie 'Ik wil het drukwerkrestant laten afleveren op mijn adres' als u het resterende drukwerk van uw mailing thuis wilt ontvangen.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten