Vragen? Neem contact met ons op! Ma. t/m vr. 08:30-17:00 Bel: 088 23 63 968
Waarom Drukwerkservice.nl
 • Alles in 1
 • Kwaliteitsdrukwerk
 • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
 • Betaal zoals u wilt

Toeslagen


Wat betekent het envelopje in de kalender?
Bij sommige producten is het mogelijk om uw drukwerk of mailing eerder bezorgd te krijgen dan de reguliere levertijd die geldt voor dit product. U maakt dan gebruik van onze spoed levering. In de kalender zijn deze dagen aangegeven met een envelopje.
Ziet u deze optie niet? Dan is het niet mogelijk om het gekozen drukwerk eerder te laten bezorgen.

Waarom betaal ik op sommige dagen een toeslag?
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer wij een Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag rekenen.
 • Drukwerk
  U hebt een spoed dag in de kalender geselecteerd. Om eerder te leveren dan onze reguliere levertijd vragen wij een Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag .
Direct mail
U hebt een spoed dag in de kalender geselecteerd. Om eerder te leveren dan onze reguliere levertijd vragen wij een Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag .

U hebt gekozen om uw mailing op een woensdag of vrijdag te laten bezorgen. Standaard bezorgen wij op onze vaste bezorgdagen dinsdag, donderdag en zaterdag. Wij kunnen echter ook op woensdag en vrijdag bezorgen. Omdat wij hier een 24-uurs dienst voor moeten gebruiken rekenen wij hiervoor een Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag .
Huis-aan-huis
Gedurende de kerstperiode (week 49 t/m week 1) rekenen wij een feestdagen Waarom betaal ik een toeslag?› Meer over toeslagen toeslag toeslag .

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Indien uw vraag er niet bij staat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten