Vragen? Neem contact met ons op! Ma. t/m vr. 08:30-17:00 Bel: 088 23 63 968
Waarom Drukwerkservice.nl
 • Alles in 1
 • Kwaliteitsdrukwerk
 • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
 • Betaal zoals u wilt
Skip Navigation LinksHome / Klantenservice / Veelgestelde vragen / Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef Kleurproef Kleurproef

Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef Kleurproef Kleurproef


Wat is een kleurproef?
Een Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef is een kleurafdruk van uw drukwerkbestand. De Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. Let op! U krijgt dus geen afdruk van uw drukwerk maar enkel van de kleur. Een Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef wordt vaak gebruikt voor 'kleurkritisch drukwerk' zoals bijv. voedingswaren of gezichten.

Hoe werkt een kleurproef?
Een Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef werkt als volgt. Uw drukwerkbestand of een deel van uw bestand (bij brochures) wordt in A3 formaat geprint op een inkjetprinter. Deze printer is onderdeel van een gecertificeerd kleursysteem. De Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef wordt gegenereerd door een kleurbeheersysteem (ISO-12647), waar ook de drukpers onderdeel van uitmaakt. De Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef wordt in tweevoud geprint. U ontvangt één exemplaar ter goedkeuring. De productie loopt wel gewoon door, tenzij anders afgesproken. Het tweede exemplaar wordt bij de drukpers als kleurmodel gebruikt.

Is de kleurproef een 100% benadering van mijn drukwerk?
De Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef is een 95% benadering van het uiteindelijke offsetdrukresultaat van uw drukwerkbestand.

Hoe moet ik mijn kleurproef goedkeuren?
U kunt uw Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef goedkeuren door het formulier ter goedkeuring in te vullen. Heeft u een Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef besteld, ontvangt u ook altijd een e-mail met een link naar het reactieformulier.  

Heeft een kleurproef effect op de levertijd van mijn drukwerk?
De Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef heeft mogelijk een effect op de standaard levertijd. De productie loopt gewoon door tenzij anders afgesproken. Indien u afgesproken heeft met de klantenservice dat er gewacht wordt op uw goedkeuring, vul dan na ontvangst van uw Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef direct het formulier ter goedkeuring in om eventuele vertraging te voorkomen. Heeft u hiervoor geen afspraken gemaakt dat loopt de productie gewoon door.

Wat zijn de kosten voor een kleurproef?
De kosten voor een Een kleurproef is een kleurafdruk van (een deel van) uw drukwerkbestand. De kleurproef laat zien hoe het drukwerk er qua kleuren zal uitzien. U ontvangt de kleurafdruk op uw adres. › Meer over de kleurproef kleurproef kleurproef zijn € 39,50.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Wanneer uw vraag er niet bij staat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten