Vragen? Neem contact met ons op! Ma. t/m vr. 08:30-17:00 Bel: 088 23 63 968
Waarom Drukwerkservice.nl
 • Alles in 1
 • Kwaliteitsdrukwerk
 • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
 • Betaal zoals u wilt
Skip Navigation LinksHome / Klantenservice / Veelgestelde vragen / Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden


Met welke methoden kan ik betalen bij Drukwerkservice.nl?
Bij Drukwerkservice.nl kunt u betalen met: iDeal, Creditcard en op rekening. Let op! U kunt alleen op rekening betalen als uw PostNL klantnummer bij ons bekend is. Controleer of deze correct is ingevuld in uw account indien u op rekening wenst te bestellen. Heeft u nog geen PostNL klantnummer? Dan vragen wij om uw KVK en IBAN nummer, zodat wij een PostNL klantnummer voor u aan kunnen maken.

Hoe werkt betalen met iDeal?
Indien u wenst te betalen met iDeal wordt u na het kiezen van deze betaalmethode doorverwezen naar een aparte betaalomgeving. Na het selecteren van uw bank komt u in het voor u bekende betaalscherm van uw bank terecht. Als uw betaling succesvol is, keert u terug naar Drukwerkservice.nl en is uw besteling afgerond.

Hoe werkt betalen met Creditcard?
Indien u wenst te betalen met Creditcard wordt u na het kiezen van deze betaalmethode doorverwezen naar een aparte betaalomgeving. Hier wordt u gevraagd om uw Creditcard gegevens in te vullen. Na het invullen van uw Creditcard gegevens keert u terug naar Drukwerkservice.nl en is uw besteling afgerond.
LET OP: voor het betalen met Creditcard brengen wij additioneel € 4,00 administratiekosten in rekening.

Hoe werkt betalen op rekening?
Betalen op rekening gaat via uw PostNL klantnummer. Indien u nog geen PostNL klantnummer heeft vragen wij om uw KVK en IBAN nummer om deze betaalmethode mogelijk te maken. Wij zullen dan een nieuw PostNL klantnummer voor u aanmaken. U ontvangt een digitale factuur van uw bestelling, waarna het bedrag per machtiging van uw rekening wordt afgeschreven. Meer weten? Bekijk hier alle veelgestelde vragen over facturatie en betalen op rekening.

Kan ik met mijn PostNL klantnummer een bestelling plaatsen?
U kunt op uw PostNL klantnummer bestellingen plaatsen bij Drukwerkservice.nl. Zorg dat uw juiste PostNL klantnummer is ingevuld onder uw gegevens. Als u nog geen PostNL klantnummer heeft maar wel op rekening wilt betalen, vragen wij u om uw KVK en IBAN nummer in te vullen zodat wij een nieuw PostNL klantnummer voor u aan kunnen maken.

Ik heb nog geen PostNL klantnummer, maar wil wel graag op rekening bestellen, is dit mogelijk?
U kunt nog steeds op rekening bestellen ook al heeft u geen PostNL klantnummer. Om betalen op rekening mogelijk te maken vragen wij u om uw KVK en IBAN nummer in te vullen onder uw gegevens. Met deze gegevens zullen wij een nieuw PostNL klantnummer voor u aanmaken waarop wij kunnen factureren. Dit nummer kunt u, nadat wij het hebben aangemaakt, terugvinden in uw account.

Hoe betaal ik vanuit het buitenland?
Vanuit het buitenland kunt u alleen betalen met Creditcard.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten