Vragen? Neem contact met ons op! Ma. t/m vr. 08:30-17:00 Bel: 088 23 63 968
Waarom Drukwerkservice.nl
 • Alles in 1
 • Kwaliteitsdrukwerk
 • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
 • Betaal zoals u wilt
Skip Navigation LinksHome / Klantenservice / Veelgestelde vragen / Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef Adresseringsproef Adresseringsproef

Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef Adresseringsproef Adresseringsproef


Wat is een digitale adresseringsproef?
Een digitale Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef adresseringsproef adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Als u tijdens uw bestelling aangeeft deze proef ter akkoord te willen ontvangen, ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met daarin de digitale Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef adresseringsproef adresseringsproef . U kunt deze dan controleren voordat deze gedrukt wordt.
Let op: indien wij binnen 24 uur geen reactie hebben ontvangen op de proef wordt deze als akkoord beschouwd en zal uw order in productie genomen worden. 

Wat kost een digitale adresseringsproef?
Een digitale Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef adresseringsproef adresseringsproef kost u niets, dit is een gratis dienst.

Hoe moet ik de digitale adresseringsproef goedkeuren?
U kunt de digitale Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef adresseringsproef adresseringsproef goedkeuren door ons per e-mail een akkoord te sturen. Indien wij binnen 24 uur geen reactie hebben ontvangen wordt de proef als akkoord beschouwd en zal uw order in productie worden genomen.

Heeft een digitale adresseringsproef effect op de bezorgdatum van mijn direct mail?
De digitale Een adresseringsproef is een proef van de adressering en de positie daarvan zoals deze op uw drukwerk, envelop of adreslabel gedrukt wordt. Deze ontvangt u op uw e-mailadres. › Meer over adresseringsproef adresseringsproef adresseringsproef heeft mogelijk een effect op uw gewenste bezorgdatum. Als u aangeeft dat de proef niet akkoord is kan dit invloed hebben op de afgesproken bezorgdatum. DIt zal in overleg met de klantenservice nader bekeken moeten worden. 

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten