Skip Navigation LinksHome / Blog / Tips / Hoe maak ik een mailing

Hoe maak ik een mailing?

Een flyer of folder maken is op zich niet zo heel moeilijk. Als je een ontwerp hebt dan ben je er eigenlijk al. Daarna is het zaak dat er van het ontwerp een mailing gemaakt wordt en dat kun je beter uit handen geven.

Toch kunnen wij uit ervaring zeggen dat het maken van een goeie mailing een vak apart is. Er komt veel bij kijken en dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zien wij dat mailings op drie verschillende manieren gemaakt worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een mailing te maken.

1. Je hebt al een ontwerp

Misschien heb je de mailing al eens verstuurd en wil je precies dezelfde mailing nog een keer versturen. Dat betekent dat je al een ontwerp hebt en dat je deze alleen nog maar hoeft uit te voeren. Bij ons kun je bijvoorbeeld eenvoudig je ontwerp uploaden en wij doen de rest van het werk.

2. Je zoekt een passend ontwerp

Als je nog geen ontwerp hebt dan kun je ook kiezen voor een kant-en-klaar ontwerp uit onze gallerij. Dit zijn templates die je zelf aan kunt passen, zodat het ontwerp past bij jouw huisstijl en jouw uitstraling. Serieus, een kind kan de was doen met deze templates.

3. Je wilt een ontwerp op maat

Wil je een stapje verder, dan kun je een ontwerp op maat laten maken. Jij deelt al jouw ideeën, fotomateriaal en teksten met onze ontwerpers en zij gaan voor jou aan de gang. Samen zorgen jullie voor een uniek ontwerp dat helemaal op maat gemaakt is voor jou.

Op welke manier maak jij een mailing?

Ben jij handig genoeg om zelf aan de slag te gaan of besteed je het werk liever uit aan een professional? De aandacht die jij besteed aan het ontwerp zie je terug in de resultaten, dus op welke manier maak jij je volgende mailing?

Heb je zelf nog goede tips? Laat ze dan hieronder achter. 

Plaats een reactie:

* Uw reactie wordt zo snel mogelijk door ons beoordeeld en gepubliceerd.

Anderen over deze tip:

 
Laat ons weten wat u van deze tip vindt.
ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten