Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Warmterijk

Warmterijk

logo Warmterijk

Björn La Grouw, Eigenaar Warmterijk Woningisolatie
"Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde folderverspreiding. Het drukwerk was van hoge kwaliteit en de flyers zijn keurig binnen de gestelde periode bezorgd."

Doel
Het vergroten van het klantenbestand van Warmterijk, zodat de huidige groei voortgezet kan worden. Hiervoor worden zowel direct mailings als huis-aan-huis verspreidingen ingezet.

Doelgroep
In een aantal gemeenten is er een zeer aantrekkelijke subsidie op na-isolatie van kracht. Dit maakt isoleren aantrekkelijker en was voor Björn La Grouw de uitgelezen kans om hierop in te spelen: "In overleg met de adviseur van Drukwerkservice.nl hebben we een zorgvuldige selectie uit deze gemeenten gemaakt, waarna we uitkwamen op circa 25.000 flyers."

Campagne
Warmterijk bestaat uit een vast team van isolatie specialisten. Isolatie betekent niet alleen een warm huis in de winter, maar ook een koel huis in de zomer. Om dit onderwerp extra onder de aandacht te brengen is er gekozen voor een folderverspreiding. Er is een fullcolour flyer verspreid onder ongeveer 25.000 huishoudens in zorgvuldig geselecteerde gemeenten.

Resultaten
Sinds de overstap naar Drukwerkservice.nl ziet Björn La Grouw een verdubbeling qua respons: "Waar in het verleden de respons tegenviel wanneer onze flyer werd verspreid met het huis-aan-huis krantje, zie wij een verbetering vanaf het moment dat wij zijn overgestapt op Drukwerkservice.nl. Deze verbetering is te wijten aan het feit dat onze mailing nu juist opvalt, doordat deze met de dagelijkse post in de bus valt."

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Björn La Grouw kijkt terug op een zeer geslaagde folderverspreiding, waarbij de gemaakte afspraken zijn nagekomen: "De keuze voor Drukwerkservice.nl is gemaakt omwille van het gemak van drukwerk en folderverspreiding onder één dak. De gunstige prijsstelling van Drukwerkservice.nl was een bijkomend voordeel. Het was bovendien fijn om te weten dat we konden rekenen op de uitstekende bezorgservice van PostNL."

warmterijk folder

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten