Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / VirtuaGym

VirtuaGym

logo virtuagym

Tommy Klouwers, verantwoordelijk voor marketingactiviteiten van VirtuaGym:
"Mede dankzij de uitstekende service en de mogelijkheid om gemakkelijk een maatpakket samen te stellen heb ik een effectieve direct mail kunnen versturen die ons vele nieuwe klanten heeft opgeleverd!"

Doel
Naamsbekendheid van VirtuaGym vergroten.

Doelgroep
Fitnesscentra in Nederland.

Campagne
VirtuaGym is een online fitness platform dat een uitgebreide online training voor thuis aanbiedt, eventueel in combinatie met professionele begeleiding van een fitnessclub of personal trainer. Tommy Klouwers over de mailing van VirtuaGym: "Nadat één van onze concurrenten failliet is gegaan na jarenlang een leidende speler te zijn geweest, betekende dit dat vele fitnesscentra in Nederland met een probleem zaten. Via direct mail konden we zo gemakkelijk inspelen op de problemen van deze centra en onze naamsbekendheid vergroten."
Er is een folder verstuurd in een oplage van 1250 stuks naar fitnesscentra in Nederland om vooral de naamsbekendheid van VirtuaGym te vergroten.

Resultaten
Aangezien VirtuaGym pas kort actief is, heeft de mailing vooral de naamsbekendheid een flinke boost gegeven. Ook heeft de telefoon enkele weken lang vrijwel non-stop gerinkeld, waardoor vele nieuwe klanten binnengehaald zijn. Tommy Klouwers van VirtuaGym: "We zullen zeker nog vaker aan de slag met direct mail, omdat het heeft bewezen dat dit voor ons bedrijf een zeer effectieve besteding van het budget is gebleken."

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Volgens Tommy Klouwers was gemak een van de belangrijkste criteria om te kiezen voor Drukwerkservice.nl: "Ik kon alles zelf instellen en bij vragen werd ik direct geholpen. Daarnaast was het erg prettig dat ik zowel de adressen, het drukwerk en de aflevering in één keer kon bestellen en een pakket op maat kon samenstellen. Ik ben zeer tevreden, bij onduidelijkheden werd ik goed geholpen en daarnaast heeft de campagne het nodige effect teweeg gebracht."

uiting viruagym

 

 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten