Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Vezel Magazine

Vezel Magazine

logo vezelmagazine

Jan Jouke Harms, Art Director Vezel Magazine:
"Drukwerkservice.nl combineert service, snelheid en gemak tegen een aangename prijs. Kortom, een uitstekende samenwerking."

Doel
Drie maandelijks wordt een magazine verzonden naar alle leden van Vezel Magazine.

Campagne
Door de groei van het aantal leden van Vezel Magazine werd gekozen om de verzending van het magazine uit te besteden. Jan Jouke Harms, Art Director van Vezel Magazine, zocht naar een geschikte partij hiervoor: "Met ons beperkte budget zijn we opzoek gegaan naar een partner die onze drie maandelijkse verzending, met een voor de industrie 'beperkte oplage' voor haar rekening wilde nemen."

Vezel Magazine kent een oplage van 2500 stuks waarvan ongeveer 2000 stuks verzonden wordt naar alle leden van Vezel Magazine. In de toekomst wil Vezel Magazine doorgroeien en het magazine verbeteren: "Als onze groei doorzet en ons budget het toelaat zijn we, naast allerlei redactionele verbeteringen, van plan om ons magazine te verbeteren door iets meer ruimte te scheppen voor afbeeldingen. Daarvoor willen we op termijn naar een iets groter formaat overgaan, ergens tussen A5 en A4 in."

Resultaat
Zowel Vezel Magazine als de abonnees zijn tevreden met de kwaliteit van het drukwerk en de bezorging. Dit heeft in het afgelopen jaar geleid tot een verdubbeling van de oplage van het magazine.

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
De persoonlijke benadering van Drukwerkservice.nl is Jan Jouke Harms goed bevallen: "Drukwerkservice.nl is in staat de druk en de verzending voor een aantrekkelijke prijs geheel naar wens af te handelen. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke benadering en goed klantcontact. Toen we onze toekomstplannen aan het begin van onze samenwerking voorlegden aan Drukwerkservice.nl was er ook meteen enthousiasme om hierover mee te denken."

vezel magazine

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten