Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Mooiegloeilamp

Mooiegloeilamp

    logo mooiegloeilamp.nl

 Erik Kremers, mede-eigenaar Mooiegloeilamp.nl:
"Ik bestel nooit meer ergens anders. Voor kwaliteit en service moet je bij Drukwerkservice zijn."

Doel
Promotiemateriaal drukken voor klanten van Mooiegloeilamp.nl.

Doelgroep
Bezoekers van beurzen en markten.

Campagne
Mooiegloeilamp.nl is een jong bedrijf met mooie vintage kooldraadlampen. De lampen zijn op dit moment erg hip en het bedrijf springt hierdoor in op de nieuwste trend. Om meer naamsbekendheid te creëren maakt Mooiegloeilamp.nl veel reclame op beurzen en markten. Hiervoor laten zij de flyers en visitekaartjes drukken bij Drukwerkservice.

Buiten het aantrekken van nieuwe klanten, zijn ook de huidige klanten van Mooiegloeilamp.nl belangrijk, aldus Kremers. "Onze bestaande klanten  zijn minstens net zo belangrijk. Vandaar dat we veel reclame maken. Zo kunnen eerdere klanten niet om ons heen. We merken dat de flyers in de smaak vallen, dus zorgen we altijd voor voldoende materiaal. "

Resultaat
De flyers vinden gretig aftrek op de beurzen die bezocht worden. Erik Kremers vertelt: "Wij hebben hele leuke en positieve reacties ontvangen van onze klanten. We zien ook dat de bestellingen op onze webshop oplopen. We ontvangen ook af en toe een e-mail, dit is erg leuk natuurlijk.  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel."

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
De keuze voor Drukwerkservice.nl was snel gemaakt. "Mijn collega was al bekend met Drukwerkservice.nl, vandaar dat we hier besteld hebben. De goede service en hulp van Corne, Rob en Ferhad op de klantenservice is een groot pluspunt. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren ."

Bekijk de webshop van mooiegloeilamp.nl

visitekaartje Mooiegloeilamp.nl

 

 

 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten