Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / MissionPossible

MissionPossible

logo missionpossible

Bert Dokter, directeur Stichting Mission Possible Nederland:
"Het versturen van een mailing met Drukwerkservice.nl is niet alleen eenvoudig. Je krijgt ook een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs."

Doel
Informeren over de verscheidene projecten van de Stichting Mission Possible Nederland en om ondersteuning vragen voor het werk van de stichting.

Doelgroep
De mailing wordt verstuurd naar de achterban van de stichting in een oplage van 1500 stuks.

Campagne
De Stichting Mission Possible is een kleine stichting met één betaalde werknemer (de directeur van de stichting) die werkt vanuit kantoor aan huis. Hij wordt daarbij ondersteund door verschillende vrijwilligers. Mission Possible richt zich voornamelijk op straatjeugd en probleemgezinnen in Rusland.

Volgens Bert Dokter, directeur van de stichting bestaat Mission Possible nu drie jaar in Nederland: "De komende jaren willen we de relatie met onze bestaande achterban verstevigen maar ook onze achterban vergroten. Het verstrekken van informatie over ons werk en het vergroten van onze naamsbekendheid speelt daarin een belangrijke rol."

Om aan deze doelstellingen bij te dragen, wordt twee keer per jaar in mei en december een nieuwsbrief naar de achterban van de stichting verzonden door Drukwerkservice.nl. Door middel van deze nieuwsbrief wordt de achterban geïnformeerd over de verscheidene projecten en via een bijgesloten acceptgiro wordt er om ondersteuning gevraagd voor het werk van de stichting.

Resultaat
De in mei verstuurde nieuwsbrief had een response van 15%. Hierbij zijn alleen de donaties die rechtstreeks via het betalingskenmerk te koppelen zijn aan de mailing meegenomen. De totale opbrengst van deze maling was bijna 2,5 keer hoger dan de kosten."Buiten dit goede resultaat, heb ik ook van verschillende ontvangers van de mailing complimenten gekregen. De mailing in folie met adresdrager ziet er ook professioneel uit" aldus Bert Dokter.

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Bert Dokter is erg tevreden over Drukwerkservice.nl: "In eerste instantie heb ik voor Drukwerkservice.nl gekozen vanwege het gemak en de prijs maar ook voor de kwaliteit. De kwaliteit van het drukwerk is uitstekend." Ook is een mailing snel geregeld. "Via Drukwerkservice.nl wordt niet alleen het drukken en het verzenden verzorgd maar ook het printen en bijsluiten van een acceptgiro. En dat alles tegen een heel redelijke prijs." uiting mission possible 

Direct mail MissionPossible

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten