Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Kickstart

Kickstart

logo kickstart studiekeuze 


Wicher Schols, medeoprichter Kickstart Studiekeuze
"Drukwerkservice.nl heeft het voor ons mogelijk gemaakt om met beperkte middelen en tijd een schitterende direct mail actie op te zetten. Met mijn vragen kon ik goed terecht, ik werd op een prettige manier geholpen."

Doel
Het nieuwe concept 'studiekeuzein1dag' onder de aandacht brengen bij scholieren in Nederland.

Doelgroep
De mailing is verstuurd naar de HAVO-VWO scholen in Nederland en de boodschap is voornamelijk gericht aan de scholieren.

Campagne
KickStart Studiekeuze begeleidt scholieren bij het maken van een studiekeuze en streeft ernaar om binnen een jaar tijd landelijk bekend te zijn onder alle eindexamenkandidaten in Nederland. Om het nieuwe concept 'studiekeuzein1dag' onder de aandacht te brengen bij scholieren is er een direct mail bestaande uit een poster en een begeleidende brief naar alle HAVO-VWO scholen in Nederland gestuurd.

In totaal zijn er 500 posters en brieven uitgestuurd. Wicher Schols, medeoprichter van Kickstart Studiekeuze over zijn keuze voor Drukwerkservice.nl: "Wij hebben gekozen voor Drukwerkservice.nl omdat de kosten relatief laag zijn en de service goed."

Resultaat
Op het moment van schrijven was de mailing net verstuurd en waren de resultaten van de mailing nog niet inzichtelijk. De eerste reacties zijn echter positief.

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Wicher Schols over zijn ervaringen met Drukwerkservice.nl: "Wij zijn zeker tevreden. Het drukwerk ziet er goed uit en de ondersteuning vanuit Drukwerkservice.nl was ook nog eens top. Het online uploadprogramma werkt ook prettig en snel." uiting kickstart 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten