Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Jongeren 19nu

Jongeren 19nu

logo jongeren19nu 

Wouter Schoot Uiterkamp, Jongeren 19nu Flevoland:
"De eenvoud waarmee we een direct mailing voor onze 2100 leden laten uitvoeren is zo groot dat we niet meer anders willen."

Doel
Leden informeren over bepaalde gebeurtenissen en activiteiten die de vereniging organiseert.

Doelgroep
Alle leden van Jongeren 19nu Flevoland Campagne Jongeren19nu Flevoland is een jongerenorganisatie met een omvang van 2100 leden. De vereniging wordt volledig voor en door jongeren beheerd en werkt alleen maar met vrijwilligers. De vereniging organiseert diverse activiteiten voor jongeren. Om deze leden te verzend Jongeren 19nu zowel brieven als boekjes naar alle leden. De oplage van deze mailing varieert van 1500-2000 brieven of boekjes die direct naar de leden worden gestuurd door Drukwerkservice.nl.

Resultaten
Volgens Wouter Schoot Uiterkamp zijn er geen response doelstellingen gesteld op de mailing en het exacte resultaat heeft hij dan ook niet inzichtelijk: "Maar door Drukwerkservice.nl hebben we nu een professionele uitstraling doordat het bedrijfslogo en het retouradres op de enveloppe gedrukt worden."

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Wouter Schoot Uiterkamp over zijn ervaringen met Drukwerkservice.nl:
"We zijn zeer tevreden over Drukwerkservice.nl. De verzendmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat wij hebben gekozen voor Drukwerkservice.nl. Door enkel een adresbestand en brief te uploaden kunnen we al een direct mailing versturen. Dit is erg gemakkelijk en we hebben er zelf geen rompslomp van."

uiting jongeren19nu 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten