Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / Iens.nl

Iens.nl

Iens logo

Menno Bosma, junior marketeer Iens.nl:
Jullie hebben het efficiënt aangepakt. Korte lijntjes, hulpvaardig en vlot. Daarnaast was het kwalitatief goed drukwerk".

Doel
Het verrijken van de restaurantgegevens en pakketten verkopen waarmee restaurants zich kunnen onderscheiden op Iens.nl.

Doelgroep
Alle restaurants van Nederland.

Campagne
Iens.nl heeft 18.000 restaurants aangeschreven door middel van een direct mail & e-mail. 10.000 restaurants werden benaderd met een brief + A5 kaart en 8000 restaurants werden per e-mail aangeschreven. Om de campagne extra kracht te geven is er besloten om een remindermailing te versturen. Deze bestond uit 5.500 brieven en e-mails.

Elke restaurateur ontving persoonlijke inloggegevens voor de website waarmee ze het profiel van het restaurant konden aanvullen. Naast het verrijken van informatie over het restaurant kregen de restaurateurs ook de mogelijkheid om abonnementen voor een profieluitbreiding en/of reserveringssysteem voor op hun profiel te kopen

Resultaat
24% van de 18.000 restaurateurs die zijn benaderd hebben alle stappen doorlopen voor het verrijken van de profielgegevens. Daarnaast zijn er 70 activeringen voor een profieluitbreiding en 30 offerteaanvragen voor het online reserveringssysteem verkocht.

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
Door de personalisatie en de combinatie van verschillende soorten drukwerk was het een maatwerkopdracht en liep het dus buiten de website van Drukwerkservice.nl om. Menno Bosma, junior marketeer, schreef het volgende: "Jullie hebben het efficiënt aangepakt. Korte lijntjes, hulpvaardig en vlot. Daarnaast was het kwalitatief goed drukwerk".

Bekijk hier de website van Iens.nl
Bekijk hier de landingspagina voor de restaurateurs
Download hier de eerste mailing
Download hier de kaart van de eerste mailing
Download hier de reminder mailing

direct mail iens 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten