Skip Navigation LinksHome / Blog / Cases / HomeWizard

HomeWizard

logo homewizzard

 Gülay Tuncer, online en offline marketeer HomeWizard:
"Drukwerkservice heeft alles voor ons prima gecoördineerd en geregeld."

Doel
Een kerstboodschap versturen naar de bestaande klanten van HomeWizard.

Doelgroep
Het huidige klantenbestand van HomeWizard.

Campagne
HomeWizard is sinds twee jaar actief binnen de home automation markt. De komende periode willen ze hard groeien en de home automation oplossing bij een bredere doelgroep onder de aandacht brengen.

Buiten het aantrekken van nieuwe klanten, zijn ook de huidige klanten van HomeWizard belangrijk, aldus Gülay Tuncer, marketeer bij HomeWizard. "Onze bestaande klanten die ons vanaf het eerste uur hebben gesteund zijn wij niet vergeten. De kerstdagen vonden wij een mooi moment om met een kerstboodschap onze waardering te uiten voor hun steun, vertrouwen en feedback."

Om deze waardering te uiten is er een kerstkaart verstuurd naar de ongeveer 3700 bestaande klanten van HomeWizard.

Resultaat
Door de kerstkaart is de klanttevredenheid van HomeWizard gestegen. Gülay Tuncer ontving vele positieve reacties naar aanleiding van de mailing: "Wij hebben hele leuke en positieve reacties ontvangen van onze klanten. Zelfs via onze Twitter en Facebook pagina's hebben klanten hun waardering geuit. Daar doen we het uiteindelijk voor. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel."

Ervaringen met Drukwerkservice.nl
De keuze voor Drukwerkservice.nl was snel gemaakt. "Onze wens was om voor de kerstdagen de kaart bij onze klanten te laten bezorgen, maar dat was zeer krap. Daarom hebben wij voor Drukwerkservice.nl gekozen. Het bestellen zelf duurde slechts 5 minuten en omdat het drukken en de bezorging bij één partij belegd was, is het gelukt om de kaart nog voor de kerstdagen te laten bezorgen."

Ook is al het werk door Drukwerkservice.nl uit handen genomen na het bestellen. "Wij zijn zeer tevreden. Na het bestellen hebben wij niks meer hoeven te doen, Drukwerkservice heeft alles voor ons prima gecoördineerd en geregeld. Al het zware werk is ons uit handen genomen en met een beetje schuiven in de planning is het toch gelukt om de kaart op tijd te laten bezorgen."

Website HomeWizard

Kerstkaart HomeWizard Drukwerkservice 

Direct mail Home Wizard 

 

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

  Contactpersoon

  ico

  Gratis 20 tips om van uw mailing een succes te maken

  Met bewezen tips vanuit de neuromarketing.

  Hiermee meldt u zich ook aan voor onze mailing, zodat u geen acties misloopt!

  Laat ons u bellen
  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
  Bel me
  Chatten
  Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
  Direct chatten