• Alles in 1
  • Kwaliteitsdrukwerk
  • Gratis Het Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
  • Betaal zoals u wilt

Wachtwoord

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik nu doen?
Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent. U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt invullen. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een e-mail met daarin een persoonlijke link. Wanneer u op de link klikt kunt u een nieuw wachtwoord opgeven.

Ik krijg de melding: het door u ingevulde wachtwoord correspondeert niet met het e-mailadres van dit account?
Let u er goed op dat u geen typefouten heeft gemaakt in het wachtwoord. Wanneer u de melding blijft houden, dan kunt u klikken op wachtwoord vergeten. Vul uw e-mailadres in en klik op 'Verzenden'. Hierna ontvangt u een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
U kunt altijd zelf uw wachtwoord wijzigen. Ga naar 'Inloggen' en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Uw account' op 'Wachtwoord wijzigen'. Na het invoeren van uw oude wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord klikt u op 'Opslaan'. Vanaf dat moment kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord.