• Alles in 1
  • Kwaliteitsdrukwerk
  • Gratis Het Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
  • Betaal zoals u wilt

Adressenboek

Hoe wijzig ik een adres?
U kunt een adres wijzigen in 'Uw adressenboek'. Ga naar 'Inloggen' en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Uw account' op 'Uw adressenboek'. Daar klikt u rechts van het adres dat u wilt wijzigen op 'aanpassen'. Vervolgens kunt u het adres aanpassen en opslaan.

Kan ik een aflever-, retour-, of factuuradres toevoegen aan mijn gegevens?
U kunt zelf uw adresgegevens toevoegen en beheren. Ga naar 'Inloggen' en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Uw account' op 'Uw gegevens'. Vul de extra gegevens in en klik op 'Verzenden' om de adresgegevens toe te voegen aan uw gegevens.

Kan ik mijn afleveradres ook gebruiken als retouradres?
Het is mogelijk om uw afleveradres te gebruiken als retouradres. Ga naar 'Inloggen' en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Uw account' op 'Uw gegevens'. Hier ziet u wat uw afleveradres en retouradres is. Deze mogen hetzelfde zijn.