• Alles in 1
  • Kwaliteitsdrukwerk
  • Gratis Het proefpakket bevat 15 papiersamples waarmee u een keuze kunt maken uit het papierassortiment. › Proefpakket aanvragen proefpakket proefpakket
  • Betaal zoals u wilt

Adressenbestand

Wat zijn de aanleverspecificaties?
U dient uw adressenbestand aan te leveren in een Excel bestand (.xls). Voor meer informatie over de indeling kunt u ons voorbeeldbestand downloaden.

Hoe moet ik mijn adressenbestand aanleveren?
U kunt uw Excel bestand met adressen uploaden tijdens het bestelproces. Bij de stap 'Wie? Bepaal uw doelgroep' kunt u het bestand uploaden nadat u 'upload nu uw adressenlijst' geselecteerd heeft.

Moet mijn .xls bestand precies 8 kolommen bevatten?
Uw bestand kan maximaal acht kolommen bevatten. Het minimale aantal kolommen is vier: aanhef, straat plus huisnummer, postcode en woonplaats.

Hoe kan ik in mijn adressenbestand 2 kolommen samenvoegen?
Om in Excel de inhoud van twee kolommen samen te voegen gaat u als volgt te werk:
1. Voeg een kolom toe.
2. Kies onder menu 'Formules' de optie 'Tekst'.
3. Kies uit de lijst TEKST.SAMENVOEGEN, nu opent het window 'Formuleargumenten'.
4. Vul 'Tekst 1' door te klikken op de eerste cel uit de kolom die u wilt samenvoegen.
5. Vul 'Tekst 2' met een spatie.
6. Vul 'Tekst 3' door te klikken op de eerste cel uit de andere kolom die u wilt samenvoegen. Klik daarna op OK.
7. Kopieer de formule naar de overige kolomcellen door te slepen.
Heeft u hulp nodig bij het samenvoegen van twee kolommen, neem dan contact op met onze klantenservice op 088 23 63 968.

Ik krijg een foutmelding, wat nu?
Wanneer u er niet in slaagt om het adressenbestand te uploaden, neem dan contact op met onze klantenservice op 088 23 63 968.